Interviu cu Ioan Oneţ, candidatul PSD la funcţia de primar al Careiului

ONEȚ IOAN
Reporter: – Cum a decurs campania electorală în Carei?
Ioan Oneţ: – A fost o campanie atipica din cauza pandemiei, dar datorită implicării echipei PSD Carei am reușit să interacționăm cu foarte multe persoane, am identificat problemele cu care se confrunta și am încercat să găsim soluții pentru rezolvarea acestora.
Reporter: – Ce strategie electorală au avut candidaţii PSD Carei?
Ioan Oneţ: – În momentul conceperii programului electoral, am discutat cu cetățenii și strategia electorală am adoptat-o în funcție de doleanțele și cerințele lor. Strategia de campanie a fost să interacționăm cu cât mai multe persoane, să le spunem ce realizări avem, cum ne am implicat în comunitate și, foarte important, ce vom face pentru a putea implementa proiectele pentru Carei.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Ioan Oneţ: – Stimaţi careieni, la alegerile din 27 septembrie votaţi echipa candidaţilor PSD, o echipă care îmbină armonios tinereţea, experienţa şi competenţa. Votaţi Ioan Oneţ la Primăria Carei, lista de candidaţi ai PSD la Consiliul Local Carei, și pentru că suntem mebri ai unei echipe care pune oamenii pe primul loc, votaţi Radu Roca la preşedinţia Consiliului Judeţean şi echipa de candidaţi ai PSD la Consiliul Judeţean Satu Mare. Vino și votează pentru că votul tău contează!
A consemnat Szasz Lorand