La încheierea campaniei electorale, candidatul PMP la funcţia de primar al Careiului, Bogdan Tyer, transmite un mesaj de mulţumire şi de îndemn la vot către careieni, cu ocazia alegerilor locale de duminică, 27 septembrie.

pmp
Prezentăm integral mesajul transmis portalui Opinie de Carei

După o lună în care ne-am întâlnit cu careienii, pentru a afla problemele orașului, pentru a le prezenta soluții și oferta electorală din partea PMP Carei, campania pentru alegerile locale e la final.
Suntem bucuroși că locuitorii Careiului au apreciat programul nostru electoral, axat pe accesarea de fonduri europene, pentru realizarea proiectelor care vor schimba fața Careiului și viață careienilor.
Vă mulțumim, dragi careieni, pentru încrederea acordată și vă așteptăm la urne, duminică, 27 septembrie 2020, să fiți alături de noi, de cei care propun măsuri concrete de dezvoltare a orașului nostru, ce se vor reflecta în creșterea bunăstării careienilor, votând Bogdan Tyer la Primăria Carei, listele de consilieri locali și județeni ai Partidului Mișcarea Populară, precum și pe candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Liviu Pop!
Bogdan Tyer, candidatul PMP la Primăria Carei