Interviu cu Șorian Bianca- Sorina, candidată pe lista PSD la Consiliul Local Carei

Sorian Bianca
Reporter: – Care sunt motivele pentru care ați decis să candidați la Consiliul Local?
Șorian Bianca- Sorina: – Am ales să candidez deoarece consider că municipiul nostru are nevoie de energia, curajul și ambiţia tinerilor, pe de-o parte. Pe de altă parte, am simţit că trebuie să mă implic, fiindcă, asistând pasiv de pe margine, schimbarea pe care mi-o doresc va întârzia să apară. În plus, am găsit şi un mediu unde ideile mele pentru oraşul nostru sunt încurajate. Candidez alături de o echipă care îmbină perfect tinereţea, experienţa şi competenţa. Suntem o echipă responsabilă, cu oameni care muncesc eficient atât în mediul privat cât şi în sistemul public. Îmi doresc să contribui alături de ei la modernizarea şi ridicarea nivelului de trai în municipiul Carei.
Reporter: – Ce priorităţi veţi avea dacă ajungeţi consilier local?
Șorian Bianca- Sorina: – Am ales să mă implic în politică şi să nu rămân pasivă la nevoile nostre, ale tuturor cetăţenilor Careiului. E nevoie de implicare şi fapte concrete pentru a îmbunătăți calitatea vieţii oamenilor şi pentru a face ca oraşul nostru să devină cât mai atractiv pentru tânăra generaţie, care să se simtă motivată să rămână aici şi să nu plece să-şi caute orizonturi de dezvoltare în alte oraşe sau în alte ţări. Prioritatea mea, cel puţin pentru prima parte a mandatului meu de consilier, vor fi copiii. Îmi doresc pentru Carei cel puţin o bază sportivă bine dotată. Și asta pentru că, în orice societate funcţională, nişte copii sănătoși înseamnă viitori adulți eficienţi pentru oraşul nostru. Nu e un lucru uşor de realizat, însă putem să facem lobby pe lângă autoritățile competente ca acest lucru să fie posibil. Apoi, o altă prioritate a mea va fi satul Ianculeşti, cu care am o legătură specială. E necesar să facem tot posibilul ca aici să fie amenajat un loc de joacă pentru copii.
Reporter: – Un mesaj, un gând către careieni…
Șorian Bianca- Sorina: – În data de 27 Septembrie vă invit să acordaţi Partidului Social Democrat şi în special tinerilor candidaţi ocazia de a demonstra că se poateşi altfel decât până acum. Vă invit să nu rămâneți pasivi şi să vă exercitaţi dreptul dumneavoastră constituţional. Votaţi Partidul Social Democrat (PSD), Ioan Oneţ la Primăria Municipiului Carei, echipa propusă pentru Consiliul Local al Municipiului Carei, Consiliul Judeţean Satu Mare, precum şi Radu Roca pentru preşedinția Consiliului Județean Satu Mare! Votul dumneavoastră de încredere acordat în data de 27 septembrie va deveni obligaţia noastră în viitorul mandat!
A consemnat Szasz Lorand