Interviu cu Păuşan Bujor, candidatul ALDE la funcţia de primar al Careiului

bujor pausan mic2

Reporter: – Cum consideraţi că a decurs campania electorală în Carei?
Păuşan Bujor: – Din punctul meu de vedere, cu mici excepţii, care nu merită amintite, a fost o campanie corectă. Fiecare dintre candidaţi şi-a prezentat oferta electorală, adică ce vrea să facă pentru careieni în următorii patru ani. Nu am observat atacuri între candidaţi sau poate că mi-au scăpat pur şi simplu. Consider că aşa este normal să se defăşoare o campanie electorală într-un oraş civilizat şi multietnic cum este Careiul.
Reporter: – Pe ce s-a axat strategia de campanie a candidaţilor ALDE Carei?
Păuşan Bujor: – Am pus şi noi afişe, am distribuit pliante şi ne-am promovat pe reţele de socializare. Însă, în campanie am considerat că cel mai mai important este contactul direct cu careienii. Candidaţii ALDE au fost zi de zi în mijlocul careienilor. Astfel, am aflat ce le place şi ce nu le place în acest oraş, cu ce probleme se confruntă şi cum văd ei posibilităţile de rezolvare a acestora. Careienii au observat că suntem sinceri şi chiar vrem să îi ajutăm.
Reporter: – De ce credeţi că ar trebui să vă voteze careienii?
Păuşan Bujor: – În mandatul care tocmai se încheiere, consilierii locali ALDE au susţinut toate proiectele de dezvoltare a Careiului. Am susţinut implementarea tuturor acestor proiecte de investiţii în infrastructura oraşului nostru, am votat toate bugetele locale pentru a se putea asigura buna gospodărire a Careiului. Deja în mandatul trecut am susţinut ideea introducerii transportului cu microbuze electrice, iar acum acest lucru începe să prindă contur printr-un proiect de mobilitate urbană din fonduri europene pe care l-am susţinut şi l-am aprobat şi noi, cei de la ALDE. Poate că nu am fost la fel de vizibili ca şi alţi candidaţi, dar am mers pe principiul că nu are rost să vorbim doar de dragul vorbitului. În schimb, ne-am susţinut ideile şi propunerile, fără să ne certăm sau să intrăm în conflict cu ceilalţi colegi din Consiliul Local. După părerea mea, aşa trebuie să se comporte un consilier local, punând binele comunităţii mai presus de orgoliile sale personale.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Păuşan Bujor: Stimaţi careieni, echipa de candidaţi ALDE contează pe susţinerea dumneavoastră. În 27 septembrie, prezentaţi-vă la urne! Votaţi Bujor Păuşan la Primăria Carei şi echipa ALDE la Consiliul Local Carei.
A consemnat Szasz Lorand