Interviu cu Bogdan Tyer, candidat din partea PMP la funcția de primar al Careiului

bogdan tyer
Reporter: – Care au fost motivele care v-au determinat să candidați din partea PMP pentru funcția de primar al Careiului?
Bogdan Tyer: – Am ales să candidez la Primăria Carei din partea Partidul Mișcarea Populară datorită politicii pe care o promovează, o politică de dezvoltare. În acest moment, orașul nostru are nevoie de schimbare, de o politică în slujba cetățeanului. Eu cred în valorile tradiționale și sunt conștient că este nevoie de măsuri economice care să ofere careienilor viața pe care și-o doresc. Mă consider un om corect, pentru că am ajuns într-un punct al vieții, după ce m-am învins pe mine însumi, în care consider că trebuie să mă implic mai mult în societate. Am decis, împreună cu o echipă de prieteni, ce împartășesc aceleași idealuri, să ne trăim viitorul AICI… ACASĂ, in CAREI! Să demonstrăm că PUTEM! Am intrat în politică deoarece fac parte dintr-o generație de tineri care își doresc o schimbare. Consider că și vârsta mă recomandă, fiind un tânăr cu idei proactive, dorință de implicare și succes. Este momentul ca la Carei o nouă generație politică, cu o nouă viziune, să preia destinele orașului.
Reporter: – Pe ce se axează programul dumneavoastră electoral? Ce le propuneți careienilor în cazul în care ajungeți primar?
Bogdan Tyer: – Programul meu electoral se bazează pe întâlniri cu alegătorii, pentru a cunoaște mai bine problemele comunității noastre. Le propun careienilor un parteneriat Primărie-Cetățean prin care să luăm cele mai bune decizii pentru Carei și careieni. Programul meu electoral se axează pe accesarea de fonduri europene pentru proiecte vitale de care are nevoie orașul nostru. Militez pentru spijinirea investițiilor, prin asigurarea unei infrastructuri finanțată de către autoritatea locală spre zonele de interes economic, deschiderea unui modul universitar tehnic în domeniul agriculturii și zootehniei, pentru ca tinerii să se poată forma la un nivel înalt acasă la ei și să poată fi cooptați simultan în muncă și în coordonarea proprilor afaceri. O atenție sporită doresc să o acordăm copiilor, prin asigurarea unor baze sportive, și a unor antrenori bine pregătiți pe câteva ramuri de sport care odată erau renumite în zona Careiului. De asemenea, voi acorda o atenție deosebită motivului principal pentru care unii dintre noi am ales să ne întoarcem acasă: părinții și bunicii noștri, cărora dorim să le oferim servicii medicale de calitate și o viață socială activă, chiar și după pensionare.
Reporter: – Cum a decurs până acum campania electorală pentru candidații PMP Carei?
Bogdan Tyer: – Până în prezent, campania electorală pentru candidatii PMP Carei a decurs normal, prin multiple întâlniri cu cetățenii, pentru a identifica toate problemele urbei și pentru a găsi soluții optime de rezolvare.
Reporter: – De ce considerați că ar trebui să vă voteze careienii?
Bogdan Tyer: – Eu consider că am capacitatea să fac lucrurile altfel față de cum le-au făcut cei de până acum, să aduc acel suflu nou, o abordare meticuloasă a fiecărui proiect, astfel încât să începem să mișcăm cu adevărat orașul Carei, să-l ducem într-o direcție în care să se audă despre orașul nostru, nu numai de 25 octombrie, ziua în care sărbătorim eliberarea ultimei brazde de pământ românesc.
Reporter: – Un mesaj către careieni….
Bogdan Tyer: – Dragi careieni, vă aștept pe 27 septembrie la urne, să votați pentru schimbare, pentru dezvoltarea Careiului, pentru o viață demnă pentru careieni! Votați Bogdan Florin Tyer, Omul ce poate realiza Schimbarea!
A consemnat Szasz Lorand