Interviu cu Leitner Robert, candidat pe lista UDMR la Consiliul Local Carei

letiner robert
Reporter: Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare…
Leitner Robert: – Mă numesc Leitner Robert, m-am născut în Carei, trăiesc în Carei, aici am urmat școala generală și liceul, după care mi-am continuat studiile la Universitatea de Vest Vasile Goldiș, în Arad. Am 45 de ani, sunt căsătorit și tatăl unui băiat. Lucrez în domeniul privat de când mi-am terminat studiile.
Reporter: Care au fost motivele pentru care ați decis să candidați pentru un nou mandat?
Leitner Robert: – Cu mulți ani în urmă, când am decis să intru în politică, factorul decizional a fost că vreau să fac și eu ceva pentru orașul în care am copilărit și trăiesc. Am vrut să mut munții din loc. Am reușit să ajung consilier și mi-am dat seama că am mult de învățat, că lucrurile nu sunt așa de simple, de genul că inventezi ceva și apoi îl duci la îndeplinire. A trebuit să învăț și să înțeleg cum funcționează lucrurile, care sunt demersurile și multe altele, că singur nu poți, doar cu o echipă bună și un conducător bun. Acum, cu o experiență de trei mandate, doresc să continui să fac parte dintr-o echipa cu care am realizat multe lucrări de infrastructură, reabilitări și renovări care au înfrumusețat acest oraș.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Leitner Robert: – Prioritate mea, pe lângă continuarea dezvoltării orașului, îmbunățirea vieții careienilor, este să devin acea persoană care este aproape de locuitori, să fiu un fel de punte de legătură între cetățeni și conducere. Sunt sigur că nu poți mulțumi toată lumea, pentru că suntem diferiți, gândim diferit, de fapt un lucru bun, dar cel mai important este să se realizeze lucruri de care să ne putem bucura toți, să ne simțim și să trăim bine împreună, respectiv să fim mândri de acest oraș. Îmi doresc continuarea modernizării Careiului.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Leitner Robert: – Dacă vă place ceea ce s-a realizat în acest oraș și doriți să continuăm, astfel încât să finalizăm proiectele demarate, vă invit la vot în data de 27 septembrie. Votați Kovacs Eugen primar și o echipă competentă de consilieri locali UDMR, care vor susține în continuare dezvoltarea Careiului!
A consemnat Szasz Lorand