Interviu cu Hágó Attila Nándor, candidat pe lista UDMR la Consiliul Local Carei

hago attila nandor
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Hágó Attila Nándor: – Mă numesc Hágó Attila Nándor, am 39 de ani. M-am născut în Carei, aici am urmat școala generală și liceul. Sunt absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, masteratul și doctoratul în istorie le-am făcut la Alba Iulia și Sibiu. Lucrez ca arheolog, șef de secție la Muzeul Județean Satu Mare- Secția Carei, din 2005.
Reporter: – Care au fost motivele pentru care ați decis să candidați pentru un nou mandat?
Hágó Attila Nándor: – Timp de patru ani am făcut parte dintr-o echipă bună și cred că, împreună, am putut să înfăptuim multe lucruri prin care am îmbunătățit viața cetățenilor din Carei. Am realizat multe, dar nu putem să stăm liniștiți, căci mai avem multe de făcut. N-am stat mult timp pe gânduri să candidez din nou. Am ales să candidez fiindcă îmi place foarte mult să ajut oamenii, să reprezint generația mai tânără, să fiu în consiliu omul care se ocupă de cultură ca și profesie. În mandatul trecut am încercat să activez în sprijinul locuitorilor Careiului și asta vreu să fac și în continuare. Consider că este deosebit de important ca, în măsura posibilităților, în calitatea noastră de consilieri, să asigurăm legătura între cetățeni și Primăria Municipiului Carei.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți din nou consilier local?
Hágó Attila Nándor: – Având pregătire profesională în domeniul culturii și a organizării evenimentelor culturale, cu care mă ocup de 15 ani, vreau să folosesc această experiență în continuare în Consiliul Local. Fiind tânăr și ambițios, doresc să mă implic în mai multe proiecte axate mai ales pe domeniul culturii, a tineretului sau a sportului. În ultimii ani, s-au realizat numeroase evenimente culturale cu orașele înfrățite, prin care elevii și tinerii din Carei au avut posibilitatea de a participa la excursii, conferințe, concursuri, expoziții etc. Doresc că în viitor să avem cât mai multe astfel de realizări, ca legăturile noastre să depășească cele oficiale și să fie cât mai strânse. Sunt convins că în viitor putem să organizăm din nou cât mai multe evenimente comune. Este deosebit de important că tinerii noștri să revină acasă după terminarea studiilor. Împreună cu colegii mei vom încerca să realizăm acest lucru.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Hágó Attila Nándor: – Îi îndemn pe careieni ca în data de 27 septembrie să se prezinte la urne și să voteze Eugen Kovacs la Primăria Carei și lista de candidați ai UDMR la Consiliul Local Carei. Votați o echipă competentă, care vrea să continue dezvoltarea Careiului, ducându-și la bun sfârșit proiectele începute!
A consemnat Szasz Lorand