Centrul recreativ cu bazin de înot de la Carei intră în proiectare

A fost semnat contractul de proiectare pentru centrul recreativ din incinta stadionului Victoria din municipiul Carei, care va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, având alături un miniteren de fotbal şi un şah în aer liber, informează Primăria Carei.

Centru recreativ 003

Valoarea contractului de proiectare este de 200.000 lei. Conform contractului semnat, executantul trebuie să predea Primăriei Carei proiectul viitorului centru recreativ în termen de trei luni. După verificare, va fi lansată licitația pentru construirea efectivă a centrului. Investiția, în valoare de 13,38 milioane lei, adică circa 2,9 milioane de euro, este finanțată în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.
”Ultimele proiecte câștigate de noi încep să intre și ele în linie dreaptă. Continuăm să dezvoltăm Careiul prin realizarea acestor investiții, precum centrul recreativ cu bazin de înot, viitorul centru multifuncțional care va găzdui biblioteca și o parcare subterană, respectiv noile locuințe sociale. Careiul a devenit un exemplu de succes în atragerea de fonduri europene”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.