Interviu cu Simona Deac Creţu, candidată pe lista PSD la Consiliul Local Carei

simona deac
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Simona Deac Creţu: – Sunt născută în localitatea Carei, pe data de 1 iunie 1972. Ocup funcţia de asistent medical principal în cadrul Spitalului Municipal Carei, compartimentul Imagistică Medicală- Radiologie. Sunt licenţiată în Psihologie- Sociologie, cu master în Management Sanitar- Medicină Socială şi Comunitară.
Reporter: – Când ați intrat în politică?
Simona Deac Creţu: – În anul 1998 am luat decizia de a intra în politică, la invitaţia liderului social democrat de la acea vreme, în cadrul Organizatiei de Tineret, unde ulterior am ocupat şi funcţia de vicepreşedinte în cadrul aceleiaşi organizaţii timp de două mandate. În acest moment sunt vicepreşedintă în cadrul Organizaţiei Municipale PSD Carei.
Reporter: Care au fost motivele care v-au determinat? De ce ați ales Partidul Social Democrat?
Simona Deac Creţu: – Am decis să intru în politică pentru a participa activ la dezvoltarea oraşului şi ţării în care m-am născut. Prin această implicare mai complexă, precum apartenenţa la un partid politic, scopul meu comun cu cel al grupului devine mult mai uşor de realizat. În orice ţară civilizată trebuie să existe alternative politice şi m-am simţit onorată să ajut la acest lucru. Totodată, diversitatea politică este un lucru de care avem mare nevoie.
A consemnat Szasz Lorand