În data de 28.08.2020, în jurul orei 14.30, polițiștii rutieri careieni au soluționat un eveniment rutier produs între localitățile Moftinu Mic și Carei, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

ambulanta-accident

Verificările la fața locului, au relevat faptul că un bărbat de 69 de ani, din Carei care conducea un autoturism pe DN19, nu a respectat obligația conducătorului auto ce urmează a fi depășit, respectiv de a circula cât mai aproape de marginea din dreapta a părții carosabile pe care se deplasează, intrând astfel în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Giroc, județul Timiș.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din Carei și a unei tinere de 26 de ani, pasageră în autoturismul condus de timișorean.
Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.