Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki, au dat oficial startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

IMG_7882
Primarul Gábor Kereskényi a făcut un apel la o campanie electorală în care fiecare candidat să prezinte soluții privind dezvoltarea comunităților locale.

”Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului, asigurată de echipa UDMR. Dezvoltarea nu presupune doar un bun management, este și meritul tuturor cetățenilor. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate.”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.
”Fac un apel la toți candidații, la toate formațiunile politice. Să lase deoparte războaiele “mari” pe mize mici, personale. Să venim în fața sătmărenilor cu o campanie constructivă pentru a găsi cele mai bune soluții privind dezvoltarea orașului nostru!”, a afirmat Gábor Kereskényi. Primarul municipiului Satu Mare a mulțumit sătmărenilor pentru sprijinul acordat în ultimii 4 ani administrației orașului.
La rândul său, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki a declarat că își dorește să ducă la bun sfârșit proiectele începute. ”Cel mai important proiect este cel al noului corp al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, o clădire cu 6 nivele. Este cea mai mare investiție din sistemul medical sătmărean din ultimii 40 de ani”, a afirmat Csaba Pataki.