Prima care încalcă regulile de campanie în Carei: autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta

După cum era de aşteptat, au părut şi primele persoane care încalcă regulile afişajului electoral. Un afiş al Asociației Refugiaților și deportaților din 1940, filiala Carei, a fost lipit azi pe panoul amplasat lângă Kaufland, destinat exclusiv candidaţilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

ciuta afis
Afişul popularizează un eveniment organizat de Asociația Refugiaților și deportaților din 1940, filiala Carei, al cărei preşedinte este autotintitulata jurnalistă Daniela Ciuta, devenită celebră în rândul careienilor pentru încăpăţânarea cu care pune virgula între subiect şi predicat. Este penibil ca dispoziţiile legale privind afişajul electoral să fie călcate în picioare tocmai de o persoană care tot timpul reclamă pretinse ilegalităţi, comploturi şi discriminări. Probabil o fi crezut că dacă soţul său candidează ca independent la alegerile locale, atunci şi ea are dreptul să pună un afiş al Asociației Refugiaților și deportaților din 1940, filiala Carei, pe care o prezidează. Noroc că nu a pus şi un afiş din partea Asociaţiei ASTRA Carei, unde ocupă tot funcţia de preşedinte.

P.S. Suntem curioşi cum ar fi reacţionat autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta dacă cineva ar fi lipit anunţuri, de exemplu matrimoniale, pe spaţiul de pe panoul de afişaj electoral rezervat independentului său soţ.

ciuta afis2