Careianca Dari Helga va evolua la clubul de tenis de primă ligă SH-ITB Budaorsi 2i SC din Ungaria, împreună cu campioana Ungariei, jucătoarea Pota Regina, anunță presa sportivă din țara vecină.

dari helga

Clubul SH-ITB Budaorsi 2i SC au anunțat două transferuri la echipa feminină de tenis de masă. Este vorba de campioana Ungariei, Pota Georgina, și careianca Dari Helga, în vârstă de 18 ani, care este descrisă de oficialii clubului din Budaors ca și ”o tânără jucătoare foarte talentată”.
Dari Helga a declarat în urmă cu trei ani că are doi idoli în tenisul de masă feminin, nominalizându-le pe campioana europeană Elizata Samara din Constanța, respectiv pe Pota Georgina din Ungaria. Astfel, Dari Helga va avea ocazia să evolueze într-o echipă cu idolul său Pota Georgina, în culorile clubului din Budaors, Ungaria.
Născută în urmă cu 18 ani în municipiul Carei, Dari Helga a început să practice tenisul de masă în cadrul Clubului TAPO Carei de la vârsta de opt ani. Tânăra sportivă s-a remarcat pe plan național și apoi internațional, câștigând numeroase competiții importante, adjudecându-și un palmares demn de invidiat. Dari Helga a fost legitimată la Clubul Statisztika Budapesta, fiind trasferată la clubul SH-ITB Budaorsi 2i SC și face parte din lotul de juniori al Ungariei.
Din această toamnă, regulamentul Ungariei permite ca o jucătoare să poate evolua în două campionate la echipe. Astfel, Dari Helga va evolua și pentru CSM Victoria Carei, care va participa la un turneu de calificare pentru Divizia B.