O familie din Carei apelează la sprijinul voluntarilor pentru a extinde căutarea unui careian, în vârstă de 73 de ani, care a dispărut în data de 20 august în zona Grădina Viilor.

disparut
Reproducem mesajul dat publicităţii de membrii familiei

Tată meu a dispărut, în data de 20 august, la ora 6.30 dimineața, în zona viilor, lângă terenul Viei Partidului. A fost căutat, în acel spațiu, timp de două zile, cu ajutorul prietenilor, colegilor și jarndarmilor, dar nu e de găsit nicicum.
Suntem nevoiți să căutăm în afara acestei zone, să extindem cercetările, pe întreg teritoriul viilor. Așadar, cei care doresc să ne ajute în acest efort de căutare sunt mai mult decât bineveniți. Este nevoie de un număr foarte mare de persoane, pentru a putea acoperi fiecare metru din zona respectivă. Cei care puteți da o mână de ajutor sunteți rugați să sunați la numărul 0755816546 (Tomi) sau 0745927842 (Magdalena) sau să veniți la răscrucea celor două drumuri (cel dinspre Tiream și cel dinspre Ianculești).
Totodată, cei care cunosc o persoană care să posede un câine de urmărire persoane, profesionist, sunt rugați să ne anunțe. Un astfel de câine ne-ar fi de folos în această cercetare.
Vă mulțumim anticipat!
Poza atașată este cea a tatălui meu.