Sâmbătă, portalul Opinie de Carei a anunțat că nu va colabora cu niciun partid sau candidat independent care va întreţine relaţii de orice natură cu site-ul Buletin de Carei. Întrucât USR PLUS Carei dorește în mod obligatoriu să colaboreze cu site-ul care promovează atacuri la persoană, un limbaj violent și dezinformări repetate, portalul Opinie de Carei se vede obligat să renunțe la orice fel de colaborare cu USR PLUS.

usr plus bula

Fiecare formațiune politică și fiecare candidat independent este liber să colaboreze cu cine dorește. USR PLUS și-a demonstrat preferința pentru site-ul Buletin de Carei transmițându-i poze și informații despre depunerea candidaturilor. Din acest moment, portalul Opinie de Carei nu va mai publica niciun material provenit din partea USR PLUS. Nu este vorba de niciun șantaj, ci de exprimarea unei opțiuni editoriale clare. Fiecare formațiune politică este liberă să-și aleagă colaboratorii, la fel cum și un portal aflat în proprietate privată este liber să decidă cu cine este dispus să colaboreze.
Prin această decizie, portalul Opinie de Carei doreşte să se delimiteze în mod clar de eventualele partide politice şi eventualii candidaţi independenţi care doresc să îşi facă imagine cu ajutorul unui site care a promovat în mod constant atacurile la persoană şi jignirile într-un limbaj suburban, dezinformările repetate, naţionalismul deşănţat şi instigările interetnice prin pretinse discriminări etnice ale românilor care există doar în fantezia unei autointitulate jurnaliste, care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat.
La nivel local, autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta, unică proprietară și unică scriitoare la Buletin de Carei, s-a discreditat total cu „vorbitul în şoapte” alături de Andrei Păunescu şi prin dezinformarea lui Radu Banciu, cel care care a numit-o „Daniela nu ştiu cum”. Nici nu mai pomenim de masacrarea limbii române, specialitatea sa de bază fiind virgula între subiect şi predicat.