La Tribunalul Satu Mare va avea loc vineri desemnarea, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora, informează Prefectura Satu Mare.

vot prezidentiale
În contextul procesului electoral privind alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, vă informăm că în data de 07.08.2020, orele 11, la sediul Tribunalului Satu Mare, în Sala nr. 9 (Sala Mare) va avea loc desemnarea, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora care vor face parte din birourile electorale la alegerile autorităţilor administraţiei publice locale.
În cazul în care doriți să participați, vă rugăm să respectați normele legale privind purtarea măştilor de protecţie, precum și regulile de distanţare fizică în raport cu capacitatea sălii unde se va desfășura ședința, pentru limitarea și diminuarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și asigurarea unei protecţii adecvate împotriva îmbolnăvirii de COVID-19, informează Prefectura Satu Mare.
Un asemenea birou electoral de circumscripție va funcționa și la nivelul municipiului Carei cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie 2020.