Stomatolog din Carei, la plimbare cu bolidul pe străzi în miez de noapte, cu mâna pe claxon (Video)

Maşina aparţinând unui medic stomatolog din Carei a fost suprinsă de mai mulţi careieni în timp ce se deplasa pe câteva străzi din oraş, în miez de noapte, cu mâna pe claxon. Locatarii nemulţumiţi au sesizat Poliţia Locală.

masina sala

O careiancă a postat chiar o înregistrare cu bolidul stomatologului în timp ce rula pe strada Constantin Mile, şoferul acestuia având permanent mâna pe claxon. „Aşa tată, aşa fiu… o anumită familie se pare că nu se oprește din a deranja locuitorii orașului Carei. Timp de 15 minute a făcut ture în jurul zonei unde are taică-său fabrica, cu mana pe claxon! Am depus sesizare la Poliţia Locală Carei”, se arată în postarea unei careience cu spirit civic.
Potrivit unor localnici, medicul stomatolog ar fi chiar fiul proprietarului staţiei de biogaz care generează mirosurile pestilenţiale ce învăluie Careiul de mai bine de un an. Nu ar fi exclus ca gestul să reprezinte o sfidare la adresa careienilor care au răspuns imediat strângerii de semnături iniţiate de Primăria Carei în vederea rezolvării definitive a poluării olfactive pe calea instanţei de judecată. Vom reveni cu amănunte.