Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat și predat reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare un cetățean român, căutat de autoritățile române pentru infracțiuni contra ordinii publice.

arestat

Luni, 13 iulie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, T.C., în vârstă de 26 de ani, din județul Satu Mare.
La verificări, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din România. Judecătoria Târgu Lăpuș a emis pe numele lui un mandat european de arestare în data de 27 aprilie a.c. Sătmăreanul are de executat o pedeapsă de doi ani închisoare și o amendă penală de 1.200 lei pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și liniștii publice.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.