Interviu cu Andrei Lucian Păcurar, de la Liceul Teoretic Carei, care a luat cea mai mare medie la Bacalureat în municipiu (9.68)

andrei pacurar
Reporter: – Care a fost cheia succesului pentru a obţine cea mai mare medie la Bac nu numai la nivelul Liceului Teoretic, ci chiar al Careiului?
Andrei Lucian Păcurar: – În spatele succesului stau multe ore de studiu, dar și îndrumarea corectă a profesorilor mei.
Reporter: – Cât timp şi cum te-ai pregătit pentru Bac?
Andrei Lucian Păcurar: – Din clasa a IX-a știam că urmează bacul, dar nu am făcut din asta un scop în sine, am alocat câteva ore de pregătire zilnică, dar am încercat să învăț și la celelalte materii ale profilului.
Reporter: – Cum te simţi după această reuşită?
Andrei Lucian Păcurar: – Sunt foarte fericit, este doar o etapă în devenirea mea de care îmi voi aduce aminte cu drag mai târziu.
Reporter: – Care îţi sunt planurile de viitor?
Andrei Lucian Păcurar: – Voi urma studiile universitare pe domeniul istorie în cadrul Facultății de Istorie a Universității Babes-Bolyai Cluj-Napoca. După universitate, mi-aș dori să profesez în învățământul universitar sau în cercetarea științifică de profil.

Portalul Opinie de Carei îi felicită pe Andrei Lucian Păcurar pentru performanţa obţinută şi îi urează mult succes în viitor!