Prin intermediul unui comunicat transmis portalului Opinie de Carei, conducerea și corpul profesoral al Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu din Carei felicită absolvenții claselor a VIII-a, în special pe cei trei șefi de promoție, care de-a lungul celor patru ani din ciclul gimnazial au obținut media zece pe linie. Este vorba de elevii Lazăr Amarillis Ariadne Nicole, Petrișor Cristina și Prisăcaru Luca Constantin.

colaj lucaciu
Reproducem mesajul conducerii Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu din Carei:

Dragi absolvenți,conducerea instituției împreună cu întreg corpul profesoral,vă urează mult succes la examenul final, Evaluare Națională și de admitere în liceu și vă doresc să vă realizați pe deplin idealurile.
Prin promoția 2020, s-a mai scris o pagină în istoria școlii noastre care reprezintă, în conștiința oamenilor care trăiesc în municipiul Carei, o adevărată emblemă a calității și a muncii bine făcute. Este ȘCOALA care și-a păstrat intact prestigiul intelectual, de-a lungul unui secol de existență, iar acest fapt remarcabil se datorează unei temeinice tradiții de muncă și vocație pedagogică, pe care,deopotrivă, profesorii și discipolii s-au străduit să o dezvolte, să o amplifice și să o perpetueze. Felicitări celor 3 elevi: Lazăr Amarillis Ariadne Nicole, Petrișor Cristina și Prisăcaru Luca Constantin, șefi de promoție care pe parcursul celor 4 ani au obținut aceeași medie de 10 (zece). Suntem convinși că ne veți reprezenta cu cinste și cu rezultate excelente, oriunde alegeți să vă continuați studiile. Zbor lin în Viață!