Pot câștiga periuțe de dinți Philips Sonicare For Kids cei care dau un like paginii de Facebook a farmaciei Gold T Farm din Carei și apoi dau tag la doi prieteni, astfel încât și aceștia să afle despre această oportunitate.

gold t farm periute

Periuța de dinți poate fi începutul interesant al formării obiceiurilor sănătoase care țin o viață întreagă. Îi motivează pe copii în timp ce deprind obiceiul de a se spăla pe dinți. Periuța Philips Sonicare For Kids dispune de o aplicație compatibilă Bluetooth cu ajutorul căreia copiii se spală pe dinți mai eficient și timp mai îndelungat. Micuții învață cu plăcere această tehnică pentru o viață întreagă.
Printre avantajele produsului enumerăm: utilizare interactivă, datorită căreia copiii își spală dinții cu entuziasm; datorită curățării dinamice, apa ajunge între dinți; abțibilduri vesele și personalizate; capul învelit cu cauciuc al periuței este proiectat pentru protecția dinților; posibilitate diferită de mânuire pentru copii și părinți; două moduri de funcționare speciale pentru copii pentru curățarea eficientă și delicată.
Tragerea la soți se va efectua cu aplicația random.org.
Mult succes tuturor!