În urma centralizării voturilor date de urmăritorii grupului Castelul Karolyi Carei, vă prezentăm câștigătorii concursului desfășurat online „Promovează-ți orașul”, organizat de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Colaj-foto-Conc-Olnilne-v22

Concursul s-a desfășurat în perioada pandemiei și a avut scopul de a încuraja careienii și nu numai să trimită fotografii cu obiective turistice din Carei, contribuind astfel la promovarea orașului.
Douăzeci și una de persoane, atât din Carei, cât și din alte localități ale județului, au trimis fotografii în care au surprins obiective turistice sau instantanee surprinse la evenimentele culturale din municipiul Carei.
Felicităm toți participanții și câștigătorii, mulțumindu-le totodată pentru efortul depus.
Menționăm faptul că au fost declarate câștigătoare primele 15 fotografii care au obținut cel mai mare număr de aprecieri.
Cele 15 fotografii câștigătoare vor fi publicate online atât pe contul de instagram visitcarei cât și pe pagina http://www.visitcarei.ro, urmând ca în momentul în care situația o va permite, fotografiile câștigătoare să fie expuse în Castelul Károlyi.
Detaliile cu privire la expoziția de fotografii în Castel vor fi comunicate în momentul în care va fi permisă organizarea de evenimente în spații închise.

Iată și câștigătorii:
1. Kovács Nóra – Foto 1 – 129 aprecieri
2. Kovács Nóra – Foto 2 – 119 aprecieri
3. Kiss Gergő Kálmán – Foto 2 – 73 aprecieri
4. Kiss Gergő Kálmán – Foto 4 – 71 aprecieri
5. Kiss Gergő Kálmán – Foto 1 – 67 aprecieri
6. Kiss Gergő Kálmán – Foto 5 – 64 aprecieri
7. Kiss Gergő Kálmán – Foto 3 – 62 aprecieri
8. Kovács Gergő – Foto 5 – 39 aprecieri
9. Kovács Gergő – Foto 2 – 37 aprecieri
10. Kovács Gergő – Foto 4 – 36 aprecieri
11. Kovács Gergő – Foto 3- 35 aprecieri
12. Kovács Gergő – Foto 1 – 34 aprecieri
13. Polcz Tibor – Foto 2 – 34 aprecieri
14. Rareș Găzdag – Foto 1 – 22 aprecieri
15. Tabi Boglárka – Foto 2 – 21 aprecieri