O mătuşă de-a mea, dusă rău de tot cu pluta, mă tot freacă la cap de mai bine de o săptămână cu tot felul de teme a la Sputnik referitoare la antenele 5G instalate în localitatea noastră. După ce a observat că s-a făcut de tot rahatul, mai tare sau mai în „şoapte”, tuşi cea nebună a dat-o imediat la întors. A aflat ea, din surse numai de ea închipuite, că antenele nu sunt tumna 5G, dar sunt totuşi 4G+, poate chiar 4G++ sau chiar 4G+++.

opinie

Tuşa asta a mea, scăpată din cămaşa de forţă, a descoperit că aceste antene, numai ea ştie de câte G-uri, au fost montate în Carei şi apoi în Urziceni. Am încercat să gândesc ca şi ea, adică total ilogic şi total deplasat, şi mi-am dat seama că aici se naşte un adevărat compot, poate chiar un complot.
Tuşica cea sărită de pe fix a semnalat că antenele 4G+, 4G++ sau 4G+++ sau cum or mai fi ele, sunt instalate de la Carei spre Urziceni, probabil orientate către Vallaj, prima localitate din Ungaria. Încercând să pătrund tainele teoriei constipaţiei, a cărei fan declarat este tuşica mea, mi-am pus un mare semn de întrebare. Dacă amplasarea antenelor nu este deloc întâmplătoare? Mai ales că se apropie Ziua Trianonului, în data de 4 iunie.
Mă mir că tuşica nebunica nu a realizat acelaşi lucru. În mod sigur e vorba de o nouă mânărie a Gurvenului Orban de la Budapesta. Prin aceste antene 4G+, 4G++ sau chiar 4G+++, dar în niciun caz 5G, vor să ne fure de fapt Ardealul. La ordinul lui Viktor Orban, vecinii unguri ne vor bombarda cu semnal 4G+, 4G++, 4G+++ sau, de ce nu, chiar 5G, pentru a ne manevra creierele. Sper că nu atât de tare încât chiar mătuşa mea şi soţiorul ei bronzat până peste poate să deplângă marea nedreptate făcută Ungariei acum o sută de ani. Sunt convins că, dacă vor reuşi să se opună mental, vor organiza un nou mare miting, cu manifestanţi importaţi contra cost, în faţa monumentului şi a primăriei.
În încheiere, sper că am reuşit să trezesc un semnal de alarmă în mintea tuşicii mele, cea abonată la psihiatru şi cu biluţe prescrise zilnic. Sper să ia din nou atitudine, dar de această dată nu „în şoapte”, şi să ne scape de pericolul invaziei, atât de mârşav pusă la punct cu ajutorul tehnologiei aproape 5G, chiar cu ocazia împlinirii a un secol de la Trianon. Colegii de salon, chiar şi cei aflaţi în cămaşa de forţă, îi vor fi pe veci recunoscători. Poate reuşeşte să organizeze şi o masă rotundă în jurul unei mese pătrate. Căci numai cine e abonat la psihiatru şi biluţe poate reuşi o asemenea performanţă de nota 4G, 4G+ sau chiar 4G++, dar în niciun caz de 5G. Tuşica nebunica ştie de ce!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare