În cadrul proiectului Mobilitate 1, continuă lucrările de modernizare a străzii Miorița din municipiul Carei, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a administrației locale careiene. Executantul a efectuat lucrările de trasare a drumului, acum se realizează lucrările de fundație și de execuție a canalizării pluviale.

Lucrările sunt realizate în cadrul proiectului intitulat ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, cunsocut și sub numele de Mobilitate 1, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Proiectul Mobilitate 1, denumit oficial ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, vizează introducerea transportului public prin achiziționarea a șapte autobuze electrice, lucrări de reabilitare a carosabilului pe traseul microbuzelor și amenjarea de piste de biciclete în zona centrală a municipiului. Valoarea totală a proiectului, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, este de 45,25 milioane lei.