În județul Satu Mare, astăzi, 1 mai, se află în carantină 218 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 204 persoane, informează Prefectura Satu Mare. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 24 de vindecări și 6 decese cauzate de coronavirus.

testare coronavirus

La data de 30 aprilie a.c., 165 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 30 aprilie, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare de 75.000 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.
În perioada de referință au fost efectuate 571 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.
De asemenea, 41 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constate nereguli.