Portalul Opinie de Carei lansează un apel la o minimă decenţă după ce în presa careiană extrem de locală s-a coborât atât de jos ştacheta bunului simţ încât faptul că un angajat al societăţii de salubrizarea Florisal, suprins în timp ce îşi satisface nevoile fiziologice în zona unui punct de transformare a energiei electrice, a fost promovat drept un subiect de maxim interes public.

apel public

Considerăm că prezentarea imaginilor în care angajatul respectiv este suprins urinând sunt de-a dreptul scârboase pentru cititorul careian civilizat. În acest ritm, aceeaşi presă extrem de locală ar putea publica un alt articol în care va fi suprins un alt angajat al vreunei societăţii care îşi face treaba mare pe domeniul public, ilustrat cu imaginile de rigoare. Poate chiar şi un live pe Facebook, suprinzând din plin acţiunea ruşinoasă, pentru a mai obţine câteva like-uri. În presa careiană extrem de locală s-au mai publicat poze cu WC-uri pline de excremente, dar acum a fost întrecută orice limită a decenţei. Asta deja nu mai este gazetărie, ci mai degrabă scârboşenie, chiar ilustrată cu poze de la faţa locului.
În încheiere, portalul Opinie de Carei reînnoieşte apelul la o minimă decenţă în presa careiană extrem de locală. În mod sigur, cititorii din zona Careiului nu sunt curioşi de astfel de articole şi nici de încercările unor jurnalişti aşa-zişi consacraţi de a promova satisfacerea nevoilor personale în locuri nepermise drept subiecte de maxim interes public. Nu excludem varinta ca asemenea subiecte să prindă la cititorii din Bacău sau din Drobeta-Turnu Severin, dar nu la cei din Carei.
Opinie de Carei