Dezinfectant donat de Guvernul Ungariei, distribuit la CIAS Alexandru Carei

Din partea organizației județeane UDMR, Pataki Csaba, Kereskényi Gábor, Turos Lóránd și Nagy Szabolcs au distribuit centrelor de îngrijire și asistență pentru vârstnici din județul Satu Mare aproape 300 de litri de soluție dezinfectantă. Dezinfectantul, donat de Guvernul Ungariei, a ajuns la centrele de îngrijire şi asistență de stat, respectiv la cele operate de primării, din localitățile Satu Mare, Carei, Petrești și Foieni.

a (1)

Aceste soluții dezinfectante prezintă un mare ajutor instituțiilor în lupta pentru combaterea pandemiei cauzate de virusul COVID-19, inclusiv la nivelul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială (CIAS) Carei.
„Alături de colegii mei din UDMR, în ultimele zile am distribuit 7200 măşti FFP2, 28.800 măști chirurgicale, 10.000 mănuşi, 400 de viziere, 500 de perechi de acoperitori încălțăminte, 1.500 de combinezoane, 200 de perechi de ochelari de protecție și 1650 de litri de dezinfectanți. Mulțumim Guvernului Ungariei pentru ajutorul necondiționat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba.