Au sosit 35 de lucrări pentru concursul online, organizat de către Direcția de Cultură Carei, la categoriile: desene și lucări din lego și cuburi. Acestea pot fi vizionate pe facebook pe pagina: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra, în albumul foto. Puteți aprecia exponatele virtuale cu like-uri.

concurs online

Vă reamintim că Direcția de cultură organizează:
Trei concursuri online pentru copii:
1. Concurs de desen: Sărbătoarea Paștelui
Realizează un desen despre această temă, fă-i o poză și trimite-o pe email la adresa: festivalcarei@yahoo.com sau prin facebook messenger pe adresa Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra, cu specificația: DESEN.
2. Expoziție virtuală Lego și Cuburi
Construiește ceva din lego sau cuburi și trimite-ne o poză cu lucrarea ta pe email la adresa: festivalcarei@yahoo.com (cu specificatia: pentru concursul de desene) sau prin facebook messenger pe adresa Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra, cu specificația: EXPOZIȚIE
3. Concurs de creație de poezie despre familia ta
Scrie o poezie cu acest subiect și trimite-o pe adresa: festivalcarei@yahoo.com sau prin facebook messenger pe adresa Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra, cu specificația: POEZIE
Trebuie să trimiteți și numele, prenumele și vârsta ta.
Premiile vor consta în diplome. Data limită, 1 mai. Te poți în scrie în concurs cu maxim 2 lucrări la fiecare categorie.