La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au aplicat 75 sancțiuni contravenționale în valoare de 143.000 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, informează Prefectura Satu Mare.

politie control coronavirus
În urmă cu o zi, adică vineri, numărul persoanelor amendate pentru că au fost prinse pe străzi fără justificare a fost de 201.
În 11 aprilie, au fost verificate 1372 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, nefiind constatate nereguli.
De asemenea, 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.
Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În județul Satu Mare, astăzi, 12 aprilie, se află în carantină 580 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 818 persoane.
Potrivit informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică, până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 5 decese cauzate de coronavirus.
Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.