În județul Satu Mare, astăzi, 11 aprilie, se află în carantină 588 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 1262 persoane. La data de 10 aprilie a.c., polițiștii au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, în valoare de 550.990 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, informează Prefectura Satu Mare.

politie control coronavirus
De asemenea, polițiștii au identificat 3 persoane care nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate în centre de carantină pentru o perioadă de 14 zile, pe propria cheltuială. De asemenea, față de cele 3 persoane, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.
În perioada de referință, au fost verificate 1481 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu.
De asemenea, 91 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.