În contextul pandemiei de coronavirus, SC Piețe-Parcări SRL, administratorul pieței agroa-alimentare din Carei, adoptă noi măsuri pentru siguranța cetățenilor, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

piataok
Astfel, accesul persoanelor în piață va fi permis doar pe la intrarea dinspre Liceul Teoretic, unde va fi instalat un covor impregant pentru dezinfectarea încălțămintei. Toate celelalte intrări în piață vor fi închise. Accesul autoturismelor va fi permis doar pentru aprovizionare, între orele 7.00-8.30, respectiv 12.30-13.00, doar prin poarta dinspre cimitir. Conducerea SC Piețe-Parcări SRL solicită cetățenilor să respecte aceste măsuri pentru prevenirea apariției și răspândirii coronavirusului, respectiv să nu intre și să iasă din piață prin incintele spațiile comerciale cu ieșire la stradă.
Mesele din piață sunt dezinfectate în fiecare dimineață de către angajații societății Piețe Parcări SRL. Atât comercianții cât și cumpărătorii pot să se spele pe mâini la robinetul de apă din piață, având asigurat săpun antibacterial lichid. Fiecare comerciant folosește mănuși pe considerentul că virusul se poate răspândi ușor prin intermediul monedelor și al bancnotelor. De asemenea, accesul clienților în spațiile comerciale a fost limitat, astfel încât aceștia să poată păstra o distanță corespunzătoare față persoanele din jurul lor