Rezultatul unei foarte bune colaborări între reprezentanții Spitalului Municipal Carei, ai Primăriei și ai unor agenți economici privați a făcut ca în doar o săptămână platforma de aprovizionare cu oxigen a instalațiilor din cadrul spitalului să fie finalizată, informează Prefectura Satu Mare.

rezervor oxigen

Felicitări tuturor celor care au contribuit la finalizarea lucrării! Principalul susţinător financiar al acestei dotări este firma Alconor Company.

„În primul rând, vreu să-i mulţumesc omului de afaceri Varga Norbert, întrucât prin intermediul firmei sale a fost montat atât de rapid acest rezevor de oxigen. Spitalul din Carei este dotat cu un sistem de aprovizionare cu oxigen, însă nu ar fi fost suficient pentru situaţia actuală, când ne pregătim pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus. Din acest motiv, a fost necesară montarea acestei noi platforme de aprovizionare cu oxigen a instalațiilor din cadrul spitalului. De asemenea, trebuie să-i mulţumesc şi omului de afaceri Tarr Csongor, care ne-a ajutat să turnăm fundaţia şi să montăm noul rezervor, punându-ne la dispoziţie utilajele firmei sale”, a declarat primarul Eugen Kovacs.