Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei, primarul Eugen Kovacs mulțumește public firmelor și persoanelor fizice care sprijinină financiar administrația locală în achiziția de dotări vitale în lupta cadrelor medicale împotriva coronavirusului.

spital
Reproducem integral mesajul primarului Eugen Kovacs

Stimați careieni,
În această săptămână s-a procedat la achiziționarea unei platforme de testare COVID-19 pentru municipiul Carei. Este un echipament de laborator multifuncțional cu o precizie de testare de 99,99 % și va sosi în perioada 15-20 aprilie.
Mulțumim în special societății AGROTEX SRL (care an de an a susținut sistemul medical din Carei), precum și societăților Alconor Company SRL și Înfrățirea SA pentru contribuția adusă la achiziționarea acestui echipament în valoare de 630.000 lei.
Referitor la aportul individual al tuturor societăților în susținerea combaterii, a tratării acestei epidemii, vom reveni cu un bilanț ulterior.
De asemenea, mulțumim societăților Cirfem SRL, Kneho Rom SRL și Radu Mob SRL, precum și doamnei doctor Bartis Zsuzsanna, care au răspuns apelului nostru, sprijinind financiar administrația locală în achiziția de dotări vitale în lupta cadrelor medicale împotriva coronavirusului.
Cu stimă,
Primar
Ing. Eugen Kovacs