Prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei, primarul Eugen Kovacs a lansat un apel persoanelor juridice şi celor fizice să ajute oraşul şi spitalul prin intermediul donaţiilor. În acelaşi timp, primarul Kovacs a mulţumit familiei Lupşica şi omului de afaceri Varga Norbert pentru sprijinul financiar acordat până în prezent.

Eugen Kovacs

Aş vrea să mulţumesc familiei Lupşica pentru donaţiile pe care le face. Aş vrea să mulţumesc incluisiv domnului Varga Norbert care ne ajută începând de la donaţii pentru aparat pentru dezinfectat scările de bloc şi materialul necesar şi până la a da bani pentru a cumpăra anumite dotări pentru spital.
Acelaşi lucru sper că îl vor face şi ceilalţi care au bani. Mă refer la firmele din Carei şi la oamenii care pot să ne ajute. În cursul zilei de mâine vom anunţa un cont pentru donaţii, unde noi, Primăria Carei, ne angajăm să coordonăm aceste lucruri, să nu ajungă banii pe mâna unor oameni care eventual i-ar deturna. În acelaşi timp, sunt convins că sunt şi fundaţii şi asociaţii, cum este Asociaţia Inimi deschise spre mânuţe întinse, care fac lucruri şi donaţii frumoase. Dumneavoastră daţi celor în care aveţi încredere, dar vă rog eu, ajutaţi oraşul, ajutaţi spitalul pentru că orice bănuţ este pentru binele nostru, al careienilor.
Primarul Eugen Kovacs