Cu ocazia curăţeniei de primăvară, Direcția Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei a început azi acţiunea de colectare a deşeurilor vegetale depozitate de careieni pe domeniul public, informează administrația locală careiană.

curatenie
Până la amiază, au fost ridicate deșeurile vegetale de pe străzile Zorilor, Ștefan cel Mare, Mioriței, Brâncoveanu, Livezilor, continuând pe străzile Hașdeu, Petru Rareș, Budai Nagy Antal, Kogălniceanu, Viilor. Mâine, angajații DSPL vor continua acțiunea pe străzile Șoimului, Traian, Petofi Sandor, Aurel Vlaicu, Grigorescu și pe străzile adiacente.
DSPL solicită careienilor ca deșeurile mărunte, adică frunzele, să fie puse în saci, iar crengile să fie legate în grămezi.
Acțiunea de colectare se va derula pe toate străzile din Carei, până în prima săptămână a lunii aprilie. În prima etapă sunt colectate deșeurile vegetale din zona străzilor laterale ale Bulevardului 25 Octombrie, la ieșirea din municipiu înspre Oradea.
Pe această cale, DSPL anunță că, după finalizarea acțiunii de colectare, nu vor mai fi ridicate niciun fel de deșeuri vegetale de la populație, iar careienii care le vor depozita pe domeniul public vor fi sancționați conform reglementărilor în vigoare.