În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.4/29.03.2020, la nivelul Careiului vor fi dezinfectate 303 case de scări și lifturile din cele patru blocuri turn, se arată într-un anunț al Primăriei municipiului Carei.

dezinfectie
Prezentăm anunțul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei:

❗ Anunț ❗
În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.4/29.03.2020, la nivelul Careiului vor fi dezinfectate 303 case de scări și lifturile din cele patru blocuri turn. Vă asigurăm că lucrările de dezinfectare vor începe în cel mai scurt timp, acestea fiind în faza de organizare.
🔴 Pe această cale, solicităm locatarilor din blocuri să acorde tot sprijinul necesar echipelor care vor efectua dezinfectarea. Cel mai important este să permită accesul acestora în casa scărilor pentru a-și putea desfășura eficient activitatea. De asemenea, solicităm cetățenilor să fie atenți la eventualele persoane rău intenționate care, sub pretextul realizării acestor lucrări, ar putea încerca să solicite diverse sume de bani sau să pătrundă în locuințe pentru a săvârși infracțiuni. Echipele firmei angajate de Primăria Carei vor fi dotate cu legitimații, al căror model va fi comunicat în timp util cetățenilor. Lucrările de dezinfectare în case dele scări și în lifturi vor fi realizate periodic.
🔴 Primăria municipiului Carei se pregătește să asigure dispozitivele cu soluții dezinfectante, care vor fi amplasate la intrarea în cele 303 case de scări existente pe raza localității.
🔴 Având în vedere situaţia grea în care ne aflăm, staţi acasă, căci aceasta este cea mai sigură cale de a evita răspândirea coronavirusului la nivelul comunităţii noastre! Nu vă panicaţi, dar respectaţi cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi în cadrul carantinei totale!