Funcționarul public sătmărean Cosmin DORLE, lansează, prin intermediul Dvs. – stimați jurnaliști – un apel pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri în vederea dotării Spitalului Județean Satu Mare, în aceste vremuri grele prin care trece întreaga umanitate, se arată într-un comunicat transmis presei.

spital judetean
Campania se adresează funcționarilor publici sătmăreni din instituțiile deconcentrate și subordonate, celor din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului, juriștilor, avocaților, judecătorilor care activează în Satu Mare și nu în ultimul rând fiecărui cetățean responsabil și cu posibilități de a ajuta financiar.

“Dragi prieteni, colegi, stimați sătmăreni
Având în vedere situația îngrijorătoare în care ne aflăm din pricina acestui nou tip de virus care face ravagii în rândul omenirii, fac un apel către toți oamenii inimoși – prieteni, colegi din Instituția Prefectului și din Ministerul Afacerilor Interne, funcționari publici și administrația locală, cadre din Ministerul de Justiție, avocați și nu numai, haideți să donăm pentru unitățile spitalicești din județul Satu Mare și pentru protecția celor care se luptă cu răul provocat de Coronavirus!
Alături de oamenii cu suflet mare am deschis un cont la Banca Transilvania, RO60BTRLRONCRT00J1005602 pentru lei sau RO45BTRLEURCRT00J1005602 pentru euro pe numele Sergiu Ioan ILIȘ.
Aici puteți dona cât considerați Dvs. de cuviință, asigurându-vă de întreaga transparență privind fondurile adunate. La finalul inițiativei pe care o lansez astăzi opiniei publice vom face publice toate informațiile financiare.
În numele familiei mele, donez 10.000mii lei și vreau să mulțumesc direct unui prieten adevărat care a donat deja 300.000mii lei către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.
În încheiere, țin să precizez că această inițiativă este strict umanitară și îmi pare rău pentru acele persoane care se pot gândi că în perioada aceasta se poate astfel câștiga capital de imagine.
Vă mulțumesc în mod deosebit! Haideți să ne demonstrăm unul altuia că umanitatea, solidaritatea și unitatea nu au dispărut!
Cu deosebit respect, Cosmin Mihai DORLE ”