Societatea Ardealul SA s-a alăturat campaniei pentru dotarea Spitalului Carei, iniţiată de Asociaţia Inimi deschise spre mânuţe întinse. Firma producătoare de uleiuri vegetale donează Spitalului municipal Carei echipamente în valoare de 100.000 de euro, pentru a ajuta astfel comunitatea în mijlocul căreia îşi desfăşoară activitatea.

ardealul

„O noua zi, o nou rază de speranţă! Ardealul S.A alături de comunitatea sa! Împreună pentru aceeaşi cauza! Pentru că suntem un oraş mic, dar cu suflet mare, solidaritatea în astfel de clipe e cea mai importantă. Compania Ardealul, reprezentată de doamna Lupşica Negrean Diana, a hotărât să doneze Spitalului din Carei, echipamente în valoare de 100.000 de euro! Recunoştinţa este mare, cuvintele sunt de prisos! Împreună suntem puternici! Doamne ajută!”, se arată în mesajul de mulţumire al Asociaţiei Inimi deschise spre mânuţe întinse.
Conform celor mai recente date, Ardealul este cel mai mare exportator cu capital românesc din judeţul Satu Mare şi se află în top 25 exportatori cu capital românesc din economie.
Cei care doresc să se alăture campaniei pentru dotarea Spitalului din Carei o pot face virând donaţii în conturile puse la dispoziţie de Asociaţia Inimi deschise spre mânuţe întinse.
RO66BTRLRONCRT0457746901 – contul de lei
RO16BTRLEURCRT0457746901 cont in Euro