Primarul Kovacs lansează un nou apel la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei, primarul Eugen Kovacs lansează un apel către careieni, solicitându-le să respecte cu stricteţe măsurile pentru de prevernire a răspândiri coronavirusului.

primar eugen kovacs

Prezentăm integral mesajul primarului Eugen Kovacs:

Stimaţi careieni,
Pentru a preveni şi limita răspândirea coronavirusului, staţi acasă! Aveţi grijă de dumneavoastră, dar şi de ceilalţi membri ai comunităţii din care faceţi parte! Evitaţi pe cât posibil deplasările, precum şi aglomerările! Respectaţi cu stricteţe măsurile de protecţie şi de igienă! Ajutaţi persoanele vârstnice cu cumpărăturile, astfel încât să nu fie obligate să-şi părăsească domiciliul! Vârstnicii sunt categoria cea mai expusă în faţa coronavirusului. Anunţaţi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Pirmăriei Carei dacă ştiţi persoane vârstnice fără aparţinători, ca să le putem ajuta. Îi rog pe careienii aflaţi în autoizolare la domiciliu să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi! Dacă au nevoie de alimente sau medicamente, să anunţe imediat Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei. De asemenea, îi rog pe careieni să respecte cu stricteţe restricţiile de ciruclaţie pe timpul nopţii! Dacă facem toate aceste lucruri, putem trece cu bine de această pandemie de coronavirus.
În încheiere, vreau să mulţumesc Asociaţiei Inimi deschise spre mânuţe întinse, care în doar câteva zile a reuşit să strângă aproape 25.000 de lei pentru a ajuta Spitalul Municipal Carei. Din această suma se vor achiziţiona echipamente de primă necesitate personalului medical.
Primar,
Ing. Eugen Kovacs