Primăria Carei extinde cu încă o săptămână perioada în care nu va aviza organizarea de evenimente publice în spații închise și deschise, adică până la sfârșitul lunii martie, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a administrației locale careiene.

anunt public
Pe fondul măsurilor adoptate la nivel național împotriva coronavirusului, Primăria Carei anunțase în mod public că nu va aviza organizarea de evenimente publice în spații închise și deschise în perioada 10 – 22 martie 2020. Perioada va fi extinsă până în data de 31 martie.
”Conformându-ne măsurilor dispuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, nu vom organiza și nici nu vom acorda avize pentru evenimente publice până la sfârșitul lunii martie, indiferent că se dorește organizarea lor în spații închise sau deschise”, a declarat primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs.
De asemenea, vor fi reprogramate sau anulate evenimentele culturale care urmau să se desfășoare până la sfârșitul lunii martie în Sala Teatrului, Sala Deák Endre, Biblioteca Municipală și Castelul Károlyi din Carei. Totodată, Centrul Cultural Carei își suspendă activitatea (cursuri, cercuri) până în data de 31 martie 2020.

Bilanțul la nivel național a ajuns la 48 de pacienți infectați cu Covid-19. În carantină au fost plasate 1.450 de persoane, în timp ce 12.878 sunt izolate la domiciliu.