Asociaţia Împreună Egymásért (ASIEE) organizează sâmbătă, 14 martie 2020, un retro party în scop caritabil pentru a-l ajuta pe micuţul Noel în lupta cu atrofia musculară spinală (SMA1). Evenimentul se va desfăşura, începând cu ora 20.00, în sala de sport a Liceului Teoretic Carei.

party noel

Atmosfera muzicală va fi asigurată de formaţia RetroMania şi a DJ Tony. Intrarea va fi gratuită, iar participanţii vor avea ocazia să contribuie cu donaţii pentru cauza micuţului Noel, inclusiv participând la tombola organizatorilor. Prin acest retro-party, Asociaţia Împreună Egymásért (ASIEE) va marca totodată şi împlinirea a cinci ani de activitate.
Micuțul Noel, copilul unor orădeni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA1). Vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică extrem de scumpă, care costă peste 2 milioane de dolari. Numeroase asociaţii din Carei, alături de numeroşi voluntari, s-au mobilizat pentru a contribui la strângerea acestei sume foarte mari, cu scopul de a-i da micuţului Noel o şansă la o viaţă normală.