Micuțul Benett s-a născut prematur. Din nefericire, la naștere a suferit un atac cerebral, în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. În aceste momente, părinții încearcă să facă fac tot posibilul pentru ca a-și salva băiețelul, având nevoie de recuperare de specialitate.

benett
Astfel, părinții s-au dus cu micuțul Benett la o clinică de specialitate din Germania, unde fac recuperări. Dar au primit o veste bună din Statele Unite ale Americii, acolo unde există o terapie revoluționară, care ar putea să îi dea o nouă șansă.
Este vorba despre terapia “DELPHIN”. Problema este că această terapie este costisitoare, iar părinții au ajuns în imposibilitatea de a mai putea suporta singuri eforturile de salvare. Pentru a putea merge în SUA, familia avea nevoie de 15.000 de euro.
Suma necesară s-a strâns cu sprijinul a numeroși careieni generoși. ”A sosit momentul. Suntem foarte încântați pentru că săptămâna viitoare zburăm în SUA, pe data de 15 martie. Am dori să vă mulțumim încă odată și suntem foarte recunoscători pentru că am reușit totul împreună. Vă vom ține la curent, desigur. O zi frumoasă tuturor!”, se arată în mesajul de mulțumire al părinților.