Victoria Carei a întâlnit azi, pe teren propriu, în prima etapă a returului, echipa Stăruinţa Berveni. Careienii antrenaţi de Marius Botan au reuşit să-şi adjudece victoria cu scorul de 8-0, scor la pauză 4-0.

_2080865
Marcatori: Tilinger III, Zbona II, Mărneanu II, Bakai Szabolcs.
Victoria Carei: Armos – Holczberger, Griszhaber, Orosz, Ghiarfas, Tilinger (căpitan), Bakai Balazs, Zbona, Mărneanu, Bakai Szabolcs, Mihaly. Rezerve: Mitracica, Ghic, Nyeki, Kotter, Schuller, Mihale. Antrenor: Marius Botan.
“Doresc să felicit echipa pentru debutul din acest retur de campionat. A fost un meci reuşit, în care am văzut multe lucruri pozitive. Aş dori să remarc prestaţia noului sosit Bakai Szabolcs (singura achiziţie de iarnă, de la AS Căpleni) care a debutat cu un gol şi trei pase de gol la primul meci ca titular la echipa noastră! De asemenea, mă bucur şi pentru primele minute de joc ale lui Mihale Claudiu, care a revenit după o lungă perioadă de absenţă din cauza unei accidentări la genunchi. Nu în ultimul rând, doresc să le mulţumesc suporterilor pentru sprijinul pe care l-au acordat băieţilor, din tribune, şi îi aşteptăm şi la următoarele partide”, a declarat antrenorul Marius Botan.