Ieri, a fost ultima zi în care la UDMR s-au putut depune candidaturile pentru funcțiile de primar și consilier local. Primarul Eugen Kovacs este singurul care s-a înscris în cursa pentru nominalizarea candidaturii sale din partea UDMR la funcția de primar al municipiului Carei.

eugen kovacs
”Sunt singurul care, în cadrul UMDR Carei, și-a depus candidatura la funcția de primar. Pe această cale, doresc să anunț careienii că vreau să câștig încă un mandat de primar al Careiului. Avem proiecte multe și frumoase și nu cred că este cazul să fac promisiuni, căci realizările de până acum mă recomandă. Vă promit că, la sfârșitul mandatului următor, fața orașului se va schimba spre bine și mai mult, iar optimismul meu spune că orașul nostru va fi cel mai frumos din această parte a țării”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
În 3 martie 2020 va avea loc ședința UDMR Carei în cadrul căreia se va stabili prin vot ordinea pe lista de candidați la Consiliul Local. În cursa pentru nominalizare s-au înscris 14 candidați. ”Sunt convins că mă voi prezenta în fața alegătorilor în fruntea unei echipe competente”, a declarat primarul Kovacs.
Eugen Kovacs se află la finalul celui de-al patrulea mandat de primar al Careiului. La alegerile din 2016, UDMR a câștigat 12 funcții de consilier local, în condițiile în care Consiliul Local Carei are 19 membri.