Concluzia pompierilor este că maşina jurnalistului careian Ovidiu Doka a fost incendiată în mod intenţionat de o mână criminală. Reamintim că azi noapte maşina jurnalistului Ovidiu Doka a fost incendiată. Autoturismul era parcat în faţa casei jurnalistului, situată pe strada Miron Costin din municipiu.

incendiu masina
„La fața locului s-au deplasat 5 subofiteri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă autoturismul a ars în proporție de aproximativ 80%. De asemenea, din cauza propagării incendiului, s-au înregistrat pagube materiale și la o autoutilitară parcată în imediata vecinătate. Au ars: masca din față, izolația de sub capotă și elemente plastice din compartimentul motor. Cauza probabilă: crearea intenționată a condițiilor pentru a genera un incendiu”, este concluzia specialiştilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.

„Sunt bine, asta contează. Organele abilitate cercetează cazul şi se merge pe ambele variante: ori foc pus intenţionat, ori un scurtcircuit. Vom trăi şi vom vedea rezultatul final”, transmite Ovidiu Doka .