În cursul anului trecut, la nivelul municipiului Carei au fost colectate selectiv 366 tone de hârtie/carton, 172 tone de sticlă, 92 de tone de plastic, 73 de tone de PET-uri și peste zece tone de deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), informează Primăria municipiului Carei.

colectare selectiva
Careienii sunt rugați ca și în continuare să își colecteze selectiv deșeurile menajere și să le depoziteze în containerele amplasate special în punctele de colectare pe următoarele categorii: hârtie/carton, plastic, sticlă, metal.
Primăria Carei a amenajat la sfârșitul anului trecut spații speciale de depozitare pentru deşeuri de echipamente electrice şi electronice, anvelope uzate și moloz.
Spațiile de depozitare funcționează în spatele fostei uzine TRUM, drumul de acces fiind situat la ieșirea din Carei înspre Urziceni, pe dreapta, chiar după fosta uzină. Nu se percep niciun fel de taxe pentru preluarea de echipamente electrice şi electronice (DEEE), anvelope uzate și moloz.
Depozitarea deșeurilor în spațiul special amenajat se va face împreună cu reprezentanți ai Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei. Careienii care vor să ducă deșeuri de echipamente electrice şi electronice și anvelope uzate sunt rugați să își facă programare la numărul de telefon 0728.869.892, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00, respectiv sâmbătă, între orele 10.00-14.00.

spatiu1