Tânărul care s-a înfipt cu maşina într-o benzinărie din Carei a condus, fără să deţin permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a consumat opt beri şi două pahare de pălincă. maşina implicată în accident era a unui prieten cu care azi noapte a petrecut, iar după ce acesta a adormit, a luat cheile şi a plecat într-o plimbare prin oraş. În momentul producerii accidentului, tânărul tasta un mesaj pe telefonul mobil.

Accidentul s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 04.00, în Carei, la ieșirea spre Oradea. Un tânăr în vârstă de 23 ani, B.P., conducând un Volkswagen Passat, a pierdut controlul volanului, lovind grav două maşini parcate regulamentar, iar din cauza vitezei excesive cu care acesta circula a ricoşat în clădirea administrativă a stației de combustibil Mol, unde a avariat și o țeavă de furnizare a gazelor naturale, existând un pericol real de explozie.
Polițiștii și pompierii au ajuns rapid la fața locului, efectuând un perimetru de siguranță, până când au ajuns echipajele de intervenție de la furnizorul de gaze, care au remediat avaria.
Poliţiştii au constatat că şoferul care a fost implicat în accident a dispărut de la faţa locului, însă după puţin timp şi datorită operativităţii Poliţiei municipiului Carei, autorul a fost identificat şi dus la spitalul din Carei pentru prelevarea probelor biologice, iar mai apoi la sediul poliţiei pentru declaraţii.
Şoferul buclucaş era sub influenţa băuturilor alcoolice, din declaratiile lui reieşind că a consumat opt beri şi două pahare de palincă. Tânărul B.P. nu deţinea permis de conducere, iar maşina implicată în accident era a unui prieten cu care azi noapte a petrecut, iar după ce acesta a adormit, a luat cheile şi a plecat într-o plimbare prin oraş.
În momentul în care a produs accidentul, şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice tasta un mesaj pe telefonul mobil. Aşadar, fără experienţă, cu viteza excesivă, beat la volan şi neatent, a reuşit o cascadorie cu daune majore.
Poliţiştii Biroului Rutier al municipiului Carei l-au “premiat “ pe şofer cu amendă, dosar penal şi un mandat de reţinere.

Ovidiu Doka