Documentațiile bazinului de înot și a complexului de locuințe sociale, revizuite de Consiliul Local Carei

În cadrul ședinței extraordinare de azi, convocată de îndată, consilierii locali careieni au revizuit documentațiile pentru două proiecte cu finanțare europeană. Unul dintre acestea vizează construcția de locuințe sociale, iar al doilea crearea centrului recreativ în zona stadionului Victoria, care va cuprinde un bazin de înot, o sală de gimnastică de mici dimensiuni, având alături un teren de fotbal de mici dimensiuni şi un şah în aer liber.

DSC_0725

Consilierii locali au aprobat revizuirea devizului general privind cheltuielile necesare viitoarelor blocuri ANL pentru tineri de pe strada Tireamului. Astfel, valoarea totală a investiției va fi de 14,75 milioane lei, iar suma alocată lucrărilor de drumuri și a asigurării utilităților este de 535.500 lei.
De asemenea, consilierii locali au mai aprobat revizuirea documentațiilor pentru proiectele privind construcția unui ansamblu de locuințe sociale pe strada Tireamului și crearea centrului recreativ (bazin de înot). Valoarea primului proiect este de 2,8 milioane euro, iar al celui de-al doilea de 5 milioane euro.
Consilierii locali au mai aprobat utilizarea excedentului bugetului local pe anul 2020 și rectificarea bugetului Spitalului Municipal- sursa F pe anul în curs.