Se închide adăpostul Asociaţiei Puffi Carei! Încă 40 de câini îşi caută stăpân

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Puffi din Carei anunţă că adăpostul de câini amenajat în incinta fostei unităţi militare de pe strada Căplenilor îşi va închide definitiv porţile peste trei luni. În adăpost au mai rămas 40 de câini pe care asociaţia doreşte să îi dea în adopţie.

puffi colaj (1)

„Au mai rămas trei luni până să se închidă adăpostul. Avem căței frumoși, foarte iubitori, dornici să ajungă la o familie iubitoare. Este foarte important ca cei 40 de câini sa fie adoptați, să-și găsească o curte cu căsuță și un OM bun! Vă rugăm din suflet să veniți la adăpost să vă alegeți un suflețel pe care doriți să-l adoptați. Voi, iubitori de animăluțe, vă rugăm să distribuiți și cât mai mulți doritori și salvatori de animăluțe să vină să-și aleagă un suflet! Vă mulțumim!”, se arată în anunţul postat pe pagina de Facebook a Asociaţiei Pufii.
Datorită activității desfășurate de voluntarii asociației, coordonaţi de preşedintele Maria Ardelean, municipiul Carei a ajuns un model de gestionare a problemei câinilor comunitari la nivel național. De-a lungul anilor, cu ajutorul Asociaţiei Puffi au fost sterilizaţi mii de câini, în timp ce alte sute de patrupede au fost date în adopţie.