Articolul intitulat ”Să ajutăm o familie cu o fetiță mică, rămasă sub cerul liber în plină iarnă”, publicat de portalul Opinie de Carei, a ajuns în topul săptămânal al celor mai viralizate știri în social media din România, pentru perioada 06 – 12 ianuarie 2020. Topul este realizat de către Zelist Monitor.

zelist (1)

Articolul ”Să ajutăm o familie cu o fetiță mică, rămasă sub cerul liber în plină iarnă” a ajuns pe locul al patrulea în topul realizat de Zelist Monitor, înregistrând 26.965 interacțiuni pe Facebook.
Portalul Opinie de Carei mulțumește tuturor celor care au citit și au distribuit acest articol, contribuind astfel la ajutorarea soților Melnici din Lucăceni care au rămas practic sub cerul liber, împreună cu fetiţa lor micuţă, după ce casa le-a fost mistuită de flăcări într-un incendiu violent izbucnit în seara de 6 ianuarie 2020.
În urma mobilizării exemplare a locuitorilor din zona Careiului, care au contribuit cu bani, materiale de construcţii şi propria lor muncă, casa familiei Melnici, distrusă în urma unui incendiu în 6 ianuarie 2020, este din nou locuibilă.